Частина 2. Інтерв’ю з Маргаритою Бойко. Особливості організації шведської лінії
15 Jan

Частина 2. Інтерв’ю з Маргаритою Бойко. Особливості організації шведської лінії

Опубліковано:JohnПерегляди:2400Коментарі:0

Готель «Асторія» – чотирьохзірковий готель в центрі історичного Львова, який є щорічним фіналістом міжнародної премії International Hospitality Awards – як кращий історичний готель. У готелі розташований вишуканий ресторан авторської кухні «Mon Chef» , 6-разовий фіналіст премії Сіль, починаючи з 2015 року. Впродовж довгого часу Асторія радо приймає ділову спільноту та фокусується на бізнес-сегменті. Сайт готелю «Асторія» - https://astoriahotel.ua/

Мар’яна Бойчук, директор Hotel Solution, взяла інтерв’ю у генерального директора готелю “Асторія”- Ірини Милимук в рамках проекту IQ Hotelier.

Ірина Милимук працює більше 10 років у готельній індустрії. Пройшовши щаблі від сфери продажу, маркетингу до генерального директора, Ірина тонко розуміє побудову успішного готельного бізнесу.

В інтерв’ю ми обговорили готельний бізнес в умовах війни, поточну ситуацію та перспективи готельного бізнесу у післявоєнний період.

Повне інтерв'ю можна переглянути на youtube каналі

Підписуйся та лови формулу успіху HoReCa!

Написати коментар