BHMS - один з найкращих європейських навчальних закладів

Опубліковано:JohnПерегляди:2081Коментарі:0

8️⃣ причин обрати BHMS:

1. Одразу два дипломи

Випускники BHMS отримують швейцарський та британський дипломи. Обидва - міжнародного зразка і відкривають двері будь-яких компаній.

2. Якісна програма

Програми складені сумісно з британським Robert Gordon University of Aberdeen, який входить в топ кращих, пропонуючих профільну освіту.

3. Професійна акредитація

Школа має міжнародну акредитацію EduQua і федеральну акредитацію правління Швейцарії, кулінарні програми, акредитовані Американсткою Кулінарною Федерацією.

4. Віковий досвід в освіті

Школа - частина шанованої Benedict International Education Group з майже столітньою історією. Традиції і новітні освітні технології гарантують високий результат.

5. Достойний початок кар‘єри

Випускники BHMS працюються в найкращих світових компаніях, мережах і готелях, таких як: Hilton, Kempinski, Zurich Airport, Sheraton Hotel & Resort, Radisson, Movenpick Hotel and Resorts, HYATT, Etihad Airways і тд.

6. Оптимальна ціна

Ціна навчання в BHMS на 30% вигідніше, ніж в аналогічни вузах Швейцарії і включає всі витрати: від харчування і проживання до пошуку місць стажування.

7. Працевлаштування закордоном

Власне агенство BHMS Masterwork займається працевлаштування випускників всіх програм вузу по всьому світу.

8. Надійність і безпечне майбутнє

Закінчивши BHMS, ви отримаєте затребувану професію, досвід роботи і життя закордоном, зможете реалізуватись як професіонал та особистість.

Написати коментар