Правда війни. Що розповідають українці?
08 Apr

Правда війни. Що розповідають українці?

Опубліковано:JohnПерегляди:3238Коментарі:0

«Прокидайся! Почалась війна!»

24 лютого 2022р росія розпочала пряме повномасштабне вторгнення на територію України та завдала нещадних ракетних ударів.

За словами путіна це спеціальна військова операція, яка націлена на порятунок російськомовного населення та знищення лише військових об’єктів!

Але це брехня!!! Світ повинен знати правду!

За час війни було випущено більш, ніж 1200 балістичних, крилатих та надзвукових ракет, 467 із них – по житлових районах! Знищують школи, дитячі садочки, лікарні, пологові будинки та житлові масиви! З 24 лютого, від початку повномасштабної агресії росії проти України, частково пошкоджено близько 3780 житлових будинків, повністю знищено 651 будинок.

Маріуполь – місто знищене на 90%. Чернігів - на 70%. Щастя - на 80%. Волноваха - на 100%. Ізюм - на 80%. Буча –на 50%, понад 420 жителів розстріляно та закатовано. Ірпінь – місто трупів та знущань, до 300 жителів розстріляно та закатовано. Гостоміль - місто трупів та знущань, понад 400 жителів зникли безвісти. Бородянка – масове вбивство цивільного населення, кількість жертв уточнюється. Іванків та села Вишгородського району, Маріуполь – без гуманітарного коридору та комунікацій!

Це лише частина міст, які найбільше постраждали від російського вторгнення! Дані про кількість жертв не остаточні через інтенсивність бойових дій по всій країні.

Найстрашніший геноцид росіяни здійснили у м. Бородянка , Буча, Ірпінь та Гостоміль: постріли в голову із зв’язаними руками, в т.ч. дітей, масові гвалтування жінок та дітей на очах у батьків, дуже часто зґвалтування супроводжувались як убивствами, так і завданням шкоди потерпілим: вибиті зуби, збрите волосся, поламані кінцівки, спалювання тіл.

За офіційними даними ООН в Україні загинули 1430 мирних громадян, з яких 158 дітей, ще 2097 дістали поранення, з яких 258 дітей. Але це лише офіційні дані, насправді, лише в Маріуполі, за словами радника мера, загинуло більше 20 000 мирних жителів.

Допоможіть захиститись нам від геноциду, який чинить росія! Закрийте небо! Або надайте нам зброю, ми закриємо його самі! Тому що, наступною може бути ваша країна!

Будемо вдячні за максимальний репост, аби весь світ знав правду!

Відео можна переглянути на youtube каналі

Написати коментар